Team

Annelore

Annelore

Ik werk sinds 2019 in het t’Gaversloeberke en ben ergotherapeut van diploma

Ik zorg met veel plezier voor jouw sloeber. Meestal zal je mij vinden in het peuterhof waar ik samen met jou sloeber zijn ontwikkeling stimuleer. Dit doe ik aan de hand van leuke en creatieve activiteiten. Dit gaat van spelletjes voor de grove motoriek tot fantasie spel.

Elke week probeer ik mij konijnen mee te brengen en maken we met de kindjes iets voor de konijnen om onder andere hun fijne motoriek, taal ontwikkeling , aandacht,… te stimuleren

Ik speel ook graag mee met je sloeber zowel tijdens de activiteiten als vrij spel en durf zelf mee van de glijbaan te glijden.

Daarnaast vind ik het nog belangrijk dat jouw kleine sloeber zich veilig en geliefd voelt bij ons in het KDV en hier zich zelf ontwikkeld tot de geweldige persoontje dat hij/ zij is. Hier help ik hem graag mee verder.

Axana

Axana

afkomstig van Kortrijk. 

Hier van start gegaan in het jaar 2019. 

Ik zorg met veel liefde voor alle kindjes. Voor een knuffel, zoentje of eventjes gek doen sta ik altijd paraat. 

Voor mij is het belangrijk dat elk kind zichzelf kan zijn en graag draag ik ook mijn steentje bij om hen te helpen groeien & bloeien. 

Naast mijn taken hier heb ik ook mijn eigen schoonheidsinstituut. 

Kaatje

Sinds het ontstaan van het Gaversloeberke in 1997 werk ik hier als kinderverzorgster liefdevol en motiveren in de babygroep die het ooievaarsnestje noemt.

Van kleins af aan had ik al gezegd dat ik in een KDV wou werken.

Met hart en ziel kom ik graag elke dag de kindjes ontvangen. Ik zorg dat de kindjes zich veilig en geborgen voelen. De kindjes kunnen op hun eigen ritme zelfstandig worden in de motorische en sociale ontwikkeling. Bij wenmomenten maak ik ook graag tijd om een goed contact te leggen met de ouders om zo hun kindje beter te leren kennen.

Samen met een enthousiast team zorgen wij ervoor dat je kindje zich goed voelt.

Cynthia

Cynthia

Ik werk hier sinds 2001. In 2000 liep ik hier stage en ik kreeg de kans om hier te komen werken.

Ik heb jaren met Kaatje de baby’s vertroeteld en sinds enkele jaren sta ik met veel enthousiasme, geduld, liefde en creativiteit in het peuterhof waar ik samen met Axana,  Annelore en onze vlinder Nastassja de sloebers voorbereid op hun volgende grote stap de klas.

Jullie sloeber is uniek en wordt door ons op zijn/haar tempo begeleid.

Ik kan jullie luisterend oor zijn bij vragen of eventuele ongemakjes die opgroeien met zich meebrengt. Graag geef ik jullie raad die ik door mijn ervaring zowel hier als privé heb om je sloeber te laten bloeien tot een uniek mensje.

We gaan dagelijks veel spelen, ontdekken en bijleren. Elke dag is fijn in het Gaversloeberke.

Nastassja

Nastassja

Ik ben kinderverzorgster en heb zelf een dochter en 2 plus kindjes. In het Gaversloeberke werk ik als vlinder. Ik help zowel in het ooievaarsnestje als in het peuterhof. De woensdag kook ik met veel liefde een gezond middagmaal voor jullie sloebers.

Wendey

Wendey

In juni 2003 studeerde ik af als kinderverzorgster. Vanaf september2003 werk ik in het Gaversloeberke. Ik heb geen moment getwijfeld om daar te solliciteren. In 2002 liep ik daar stage en ik kon mij helemaal vinden in de visie van het KDV.

Ongeveer 14 jaar was ik de vaste begeleider in de peutergroep. Sinds enkele jaren sta ik nu als vaste begeleider in de babygroep. Ik ben dan ook een luisterend oor bij vragen van ouders.

Ik ben een open persoon en vind communicatie heel belangrijk.

Geborgenheid bieden aan de kinderen en mee bijdragen aan hun ontwikkeling is belangrijk. Ook bij de aller kleinste vind ik het fijn om creatief bezig te zijn. Elk kind is uniek en ik wil laten schitteren samen met mijn collega’s. Kaatje en ik zorgen voor een veilige omgeving voor jullie sloeber zodat jullie met een gerust hart jullie sloeber bij ons kunnen achterlaten.

Ann

Ann

Ik werk hier sinds 2015 . De uren hier vul ik hoofdzakelijk in met poetsen en koken. Thuis hou ik mij vooral bezig met bloemen en planten en onze 6 katten. Af en toe kruip ik ook eens achter mijn naaimachine. Dat doe ik trouwens ook in ’t Gaversloeberke waar ik dan de slaapzaken en lakentjes herstel.

Fabke

Ik ben Fabke. Ik heb orthopedagogie gestudeerd. Ik startte in 2013 in het Gaversloeberke als begeleidster in de leefgroepen. In 2014 kreeg ik de kans om verantwoordelijke te worden van ’t Gaversloeberke. Dit was een uitdaging voor mij. Het team kende elkaar al geruime tijd en ik als nieuwe mocht dan dit enthousiaste team leiden. Samen met het team ga ik dan ook altijd op zoek naar uitdagingen voor jullie sloebers. We blijven ook zoeken naar nieuwe dingen en proberen zelf ook steeds bij te leren door vormingen te volgen. Voor mij staan de kinderen en mijn collega’s op de eerste plaats. Ik zal dan ook alles aan doen om hen te ondersteunen en begeleiden. Het welzijn van de kinderen, ouders en collega’s vind ik zeer belangrijk. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten en daar gaan we mee aan de slag. Het kind dingen laten ontdekken is een belangrijk deel in de ontwikkeling om te groeien tot een uniek mens. We bieden de kinderen daarom veel uitdagingen aan om deze ontwikkeling te bevorderen. Samenwerking met de ouders is ook belangrijk. Ze kunnen steeds bij mij terecht met hun vragen, problemen of gewoon voor een babbeltje. Het liefst sta ik in de leefgroep bij de kinderen waar ik dan samen met mijn liefdevolle collega’s zorg voor het welbevinden van de sloebers. Je kan me ook regelmatig in de bureau vinden waar ik dan de administratie doe

Team Gaversloeberke